Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Omni Diyeti ile 2 haftada 5,5 kilo vereceksiniz

Omni Diyeti, hastalıklarla mücadele eden taze sebze, meyve türü gıdalarla beyni uyanık tutup kasların ve organların yüksek kondisyonda ç...


Omni Diyeti, hastalıklarla mücadele eden taze sebze, meyve türü gıdalarla beyni uyanık tutup kasların ve organların yüksek kondisyonda çalışmasını sağlayan yüksek kaliteli proteinleri birleştiren basit bir beslenme planıdır.

Yüzde 70 bitki temelli gıdalar ile yüzde 30 protein oranı sayesinde enerjiyi artırır, hastalık riski azalır, beyin ve hormon fonksiyonları düzenlenir ve ciddi miktarda kilo vermeyi sağlayan Omni Diyeti tüm vücut sağlığına baştan aşağı katkıda bulunuyor.

“Beslenmeye pratik bir yaklaşım sunan Omni Diyeti ile sağlığınız için yararlı olan lezzetli yiyecekleri keşfedeceksiniz.”– Dr. Mehmet Öz

Yemek yemeyi seviyor ve bunun hayatınızda önemli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ancak yediklerinizin sağlığınızı kötü etkileyip ve size kilo mu aldırıyor? Amerikalı beslenme ve sağlık uzmanı Tana Amen’ın, New York Times’ın en çok satanlar listesinde yer alan “Omni Diyeti” Pena Yayınları tarafından yayınlandı.

Haftada 5 buçuk kilo vermek için
Omni Diyeti yöntemiyle besinler ilacınız olacak, kilo verirken yemek alışkanlıklarınızı ve hayat perspektifinizi değiştireceksiniz. Tana Amen’ın denenmiş teknikleriyle iki haftada 5 buçuk kiloya kadar kilo verebileceksiniz. Amerika’da yaşan Dr. Mehmet Öz de kitapla ilgili olarak Omni Diyeti, yemek yemeye düşünceli ve pratik bir yaklaşım sunduğuna dikkat çekerek, “Sağlığınıza iyi gelecek lezzetli ve sıhhi gıdaları Omni Diyeti ile keşfedin.” Diyor.

Omni, hepsi demektir ve sağlıklı kaynaklardan gelen bütün besinlere ihtiyacınız vardır. Basit, bilime sayalı, bitkisel besinler ile yüksek kaliteli proteinlerin ideal oranından oluşan Omni Diyeti’nin içinde her şey vardır. Tana Amen’ın geliştirdiği diyet planına göre yüzde 70 meyve, sebze ve yüzde 30 protein tüketerek enerjinizi yükseltmek, hastalık riskini düşürmek, beyin ve hormon fonksiyonları düzenlemek, kilo vermek ve vücuda tamamen sağlık kazandırmak mümkündür.

Omni Diyeti ile içinizdeki doktoru ortaya çıkarın
Optimal bir sağlık programı olan bu mucizevi diyet, ikişer haftalık üç aşamadan ve bunu takip eden bir bakım planından oluşuyor ve lezzetli tarifler ile sağlıklı yaşam tavsiyeleri içeriyor. Tana Amen tarafından denenmiş, gerçek tekniklerle yemek yeme krizi anlarında hazırlıklı olmanızı sağlıyor. Gıda bilimine dayanan Omni Diyeti, size en doğru beslenme şeklini vaat ediyor ve içinizdeki doğal şifa gücünün ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.
Amerikalı beslenme ve
sağlık uzmanı Tana Amen

Omni Diyeti’yle;
*Kilo vereceksiniz.
* Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
* Gençleşeceksiniz.
* Beyniniz daha iyi çalışacak.
* Hastalıklardan korunacaksınız.

Hem samimi hem cesaretlendirici
“Omni Diyeti”nde Tana Amen, okuyucuyu tıp terimlerine boğmadan, detaylı ama kolay anlaşılabilir açıklamalarla tavsiye ettiği besinlerin sağlığa ve iyi bir yaşam sürdürmeye olan katkısını anlatıyor. Kitap, samimi tavsiyelerle zaman zaman arkadaşlar arasında bir sohbet havasına bürünürken, Tana Amen bir beslenme koçu gibi her adımda okuyucuların yanında olarak onları cesaretlendiriyor. Neyi neden yapmaları gerektiğini açıklarken, okuyucunun aklına takılan tüm soruları yanıtlıyor.

Omni Diyeti, her seferinde başka bir diyete başlayıp istediği sonucu alamayanlar için onları istedikleri yere götürecek doğru harita. Omni Diyeti, kalıcı bir hayat tarzı değişikliği yapıp ömrünüzün geri kalanında o değişiklikleri korumak için var. Omni Diyeti ile iki hafta içinde nasıl sağlıklı, mutlu ve enerjik hissettiğinizin farklına bile varmayacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe