Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

TwoRule kimdir?

Mehmet Tuğrul Çetin aka TwoRule kimdir? DJ ve Prodüktör TwoRule kimdir, gerçek adı ne? TwoRule kaç yaşında, şarkıları, promoları… Son dönemd...

TwoRule kimdir?
Mehmet Tuğrul Çetin aka TwoRule kimdir? DJ ve Prodüktör TwoRule kimdir, gerçek adı ne? TwoRule kaç yaşında, şarkıları, promoları… Son dönemde milyonlara ulaşarak müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurmayı başaran TwoRule aka Mehmet Tuğrul Çetin ile ilgili bilgiler internette araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 

Peki, TwoRule kimdir ve gerçek adı ne? TwoRule kaç yaşında, nereli, şarkıları, işbirlikleriyle instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için değiştirdiği hayatında yepyeni bir sayfa açan TwoRule, adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit şarkılarını yayınlamasının yanı sıra beyefendiliği ve vizyonu ile dikkat çeken başarılı Prodüktör hakkında da pek çok kişi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araştırmalar gerçekleştiriyor. Her şarkısı milyonlarca kez dinlenen TwoRule’e dair detaylar haberimizde okunabilmektedir.

Peki, DJ ve Prodüktör TwoRule kimdir, gerçek adı ne? Mehmet Tuğrul Çetin aka TwoRule kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı… TwoRule’ in gerçek adı nedir?

Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok şarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleğini gerçekleştiriyor. TwoRule mahlası ile bilinen isimlerden biri. Kendisinin tam adı Mehmet Tuğrul Çetin’ dir. 

TwoRule Instagram hesabı

Yakışıklı prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliğini de fazlasıyla kullanmaktadır. 14.2 Bin Takipçisi bulunan Mehmet Tuğrul Çetin aka TwoRule’u   @tworulemusic adresinden takip edebilirsiniz.

TwoRule kimdir?

Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Müzik Prodüktörüdür. Kendisinin 20 Mart 2002 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 20 yaşındaki vizyonlu prodüktör Balık burcu. Kars'da yaşıyor

TwoRule kimdir?
TwoRule Müzik Tarzı

TwoRule Elektronik Müzik tarzı adı altında Summer, Slap House, House, Rock, R&B, Funky, Synthwave tarzı şarkılar yayınlıyor.

TwoRule ilk şarkısı ünlü prodüktörün ilk şarkısı plak şirketi SSL MUSIC etiketi ile ‘Holding Myself’ dir. Dünya çapında tanınan TwoRule birçok ünlü isimle şarkılar yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıkıcak. SSL MUSIC etiketiyle yayınlanacak olan şarkısı şimdiden merak uyandırmaya başladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakalayacak ve BBC Radio 1 ve birçok ünlü DJ'ler tarafından destek alacak. Ayrıca ünlü prodüktörün yepyeni single çalışmaları da çok yakında karşımıza çıkıcak.

Tüm Dijital platformlarda yayınlanacak olan şarkılar, dinleyicilerin algısında tam noktaya oturacak. TwoRule çok yakında kliplerinde çalışmalarının biteceğini belirterek, tüm dinleyicilerimle yeni vizyonumuzu paylaşmayı büyük heyecanla beklediğini belirtti. Ayrıca TwoRule, 2021 de SSL MUSIC etiketiyle  ‘’Alperen Ocak’’ ile çıkardığı ‘’The Business’’ şarkısı Spotify’da 1.3 Milyon dinlenmeyi geçerek yeni bir rekora imza attı. Sanatçıların duo yaptığı şarkıda ultra geniş basslar ve enstürmanlar yer alıyor. Spotify’da 15binden fazla playliste giren şarkı en iyi 2021 ‘de En’ler arasına girmişti.

Ayrıca Apple Musicte Shazam Stars ve Yılın En İyi Global Hitleri Listesine de girmeyi başaran tekli, Plak şirketinin desteğini alarak Albüm haline getirildi. Tüm zamanlarda başta YouTube olmak üzere 100M+ dinlendi. TwoRule, çok yakında yine bu tarz işlerin geleceğini söyleyerek’’ Çalışmak, başarmanın yarısıdır’’ dedi.

TwoRule Sosyal Medya;


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe