Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Burcunuza göre detoks yapın, her daim zinde kalın!

Yaz tatilinde doyasıya yediniz içtiniz. Şimdi de yaz bitmeden aldığım tüm toksinlerden arınmalıyım diyorsanız, Astroloji Platformu Moyra'...

Yaz tatilinde doyasıya yediniz içtiniz. Şimdi de yaz bitmeden aldığım tüm toksinlerden arınmalıyım diyorsanız, Astroloji Platformu Moyra'nın burcunuza özel hazırladığı detoks tariflerine mutlaka göz atın.

Koç
Kendini motive eden, girişimci ve hemen harekete geçen Koçlar; detoks işi tam size göre! Bir Koç olarak genelde baş ağrısı ve sinüs iltihabından muzdaripseniz ekinezyanın dahil olduğu detoks tarifleri seçmenizde fayda var. Limon, zencefil, kırmızı biber, portakal ve ekinezyayı karıştırdığınız şifalı bir detoks pek çok sıkıntınızı çözmüş olacak.

Boğa
Keyfine düşkün ve yemeyi fazlasıyla seven Boğalara, şişkinlik ve yedikten sonra keşke yemeseydim hissini geçirecek bir tarif öneriyoruz. Nane yaprakları, zencefil, yeşil elma, salatalık ve rezene ile hazırlayacağınız bu yemyeşil detoks ile kendinizi hiç olmadığı kadar rahatlamış hissedeceksiniz.

İkizler
Çeşitlilik arayan, ruhunu zaman zaman kararsızlıktan yoran İkizler, zihniniz ve bedeniniz için bir şeyler yapmanın zamanı sizce de gelmedi mi? Sadece üç malzemeyle hazırlayabileceğiniz bu tarifle hem sinir sisteminiz rahatlayacak hem de vücudunuzda biriken ödemden kurtulacaksınız. Salatalık, pırasa ve tonik karışımı tam da sıcak yaz günlerine yaraşır ferahlıkta!

Yengeç
Yazı ailesi ile havuz başında ya da yeşilliklerin içinde dinlenerek geçirmeyi seven Yengeçler, şimdi size vereceğimiz tarifi hem kendiniz için yapabilir hem de sevdiklerinize ikram ederken hoş sohbeti garanti edebilirsiniz. Bu tarif hem vitamin deposu hem de cilt dostu! Mango, hindistan cevizi suyu ve ananası karıştırıp içine istediğiniz kadar buz ekleyin ve detoks içeceğinizin keyfini çıkarmaya bakın!

Aslan
Enerji verici ve canlandırıcı bir şeyler denemeye her zaman hazır olan Aslanlar, yıllardan beri güçlenmek ve gençleşmek için pek çok ürün içerisine katılan zencefil ile tatlandıracağınız ve sizi 10 aslan gücüne çıkaracak bu detoks tarifini çok seveceksiniz. Elma, portakal, havuç ve zencefili sıkıp gerisini doğa anaya bırakabilirsiniz.

Başak
Sade ve gösterişsiz ama bir o kadar da etkileyici ruha sahip Başaklar, tam da sizlere hitap eden bu süper yeşil detoks tarifiyle ruhunuzdaki, bedeninizdeki ve zihninizdeki bütün toksinleri dışarı atacağınızdan emin olabilirsiniz. Malzemelere gelecek olursak; kale, ıspanak, salatalık, maydanoz ve pırasa.

Terazi
Terazilerin hayatındaki denge ve ahenk düşkünlüğünü detoks seçiminde de devam ettirmeleri gerekir. Bu Ph dengeleyici detoks tarifi tam da size göre. Salatalık, limon, rezene ve ıspanak ile vücudunuzdaki su oranının alkali ve asitlik oranını mükemmel bir dengeye kavuşturabilirsiniz.

Akrep
Duygularını yoğun yaşamayı seven Akreplerin içeceği detoks suyu da yoğun olmalı! Okülte (Simya, Astroloji, Nümeroloji, Sembolizm, Kahinlik, Telapati, Hipnoz gibi gizli bilimler) meraklı oluşunuzdan dolayı, doğanın sunduğu renklerden beslenen bu içecek sayesinde zevkten dört köşe olacaksınız. İhtiyacınız olan malzemeler ise; yaban mersini, böğürtlen, ahududu ve pancar şerbeti. Bu mor güzelliğe hazırlıklı olun.

Yay
Yeni şeyler denemeyi seven, yabancı diyarları keşfetmekten fazlasıyla keyif alan Yaylar, şimdi vereceğimiz tarif adeta ruhunuzu yenileyecek. Enerjinize enerji katacak olan bu tarifin egzotik malzemeler tam da sizlere göre. İhtiyacınız olan malzemeler ise şöyle: Zerdeçal, ginseng, mangostan, kivi ve bergamot.

Oğlak
Çalışmayı çok seven Oğlaklar, ofiste geçirdiğiniz uzun ve hareketsiz saatler ayaklarınızda, bacaklarınızda ve eklemlerinizde sıkıntılar yaratabilir. Kiraz, üzüm ve şeftali gibi meyveler ödem atmaya yardımcı oluşlarıyla bilinirler ve eklem sıkıntılarını azaltmada kullanılırlar. Bu yüzden şimdi vereceğimiz tarif, özellikle sizin gibi işkolikler için mükemmel bir seçenek. Malzemeler; kiraz, greyfurt ve istediğin bir başka çekirdekli meyve.

Kova
Kovaların özgür ve sıra dışı ruhunu, tıpkı ona yaraşır bir tarifle taçlandırmak gerekir. Kivi, ıspanak ve son zamanların oldukça popüler olan içeceklerinden biri olan hindistan cevizi ile hazırlayacağınız detoks, kalbinizin ve sinir sisteminizin arasındaki dengeyi sağlayıp korurken yaptığınız spor antrenmanları sonrasında kaslarınızın hızla iyileşmesine de yardımcı olacak.

Balık
Zamanının çoğunu hayal kurmakla geçiren Balıklar, öyle ki bazen bu durum yattığınız anda uykularınızın kaçmasına bile neden oluyor. Bu yüzden size önereceğimiz detoks tarifi, tam da yatmadan kısa bir süre önce içip rahatlamak ve adeta bir tatlı huzur almak için yaratılmış gibi. Muz, hindistan cevizi suyu, bir parça lavanta yağı ve yaban mersini ile tatlı rüyalara dalacaksınız. Yalnız uyaralım, eğer detoks tariflerinize daha önce lavanta yağı eklemediyseniz, oldukça az bir miktarla deneyerek başlamalısınız!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe