Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Epson Tm-C7500G Renkli Barkod Yazıcı

Barkod yazıcıları hem üretim alanında hem de tüketim alanında çok büyük bir işleve sahip olmaktadır. Bu konuda www.ribonburada.com sitesi en...

Barkod yazıcıları hem üretim alanında hem de tüketim alanında çok büyük bir işleve sahip olmaktadır. Bu konuda www.ribonburada.com sitesi en kaliteli ve en son model seçenekleri sunmaktadır. Hem işlevleri ile hem de kaliteli baskıları ile Epson Tm-c7500g çok kullanışlı ve çok işlevsel hizmetlere sergilemektedir.
 
 Aynı zamanda Epson TM-C7500G renkli barkod yazıcı; 112 mm genişlik ölçülerine kadar etiket yazdırma işlemi yapılarak, paletleri ya da tehlikeli madde kaplarını etiketlemekte, aynı zamandan tam renkli mühür etiketlerini de oluşturmak için çok ideal olmaktadır. Epson C7500G barkod cihazı ile 300 mm-sn'ye varan kadar hızda talep üzerine dayanıklı, tam renkli, yüksek kaliteli etiketler yazdırılmaktadır.
 
 Epson Marka Barkod Yazıcı Cihazları 
 
 Epson cihazın pigment mürekkebi, baskıyı su geçirmez, leke tutmayan ve solmaya karşı dirençli olan bir hale getirmektedir. Bunun yanında 600x1200dpi çözünürlük oranları ile de çok kaliteli bir görünüm sağlamaktadır. Parlak olan ortama daha da yüksek kaliteli baskılar sağlamak için Epson tm-c7500g en iyi seçim olmaktadır.
 
 Metal muhafazalı olan dayanıklı yazıcı, 4 farklı kartuşla donatılmıştır. Aynı zamanda kartuşların her biri de ayrı ayrı değiştirilebilir özellikte olmaktadır. Bu durum da Epson C7500G ile çalışmayı son derece ekonomik hale getirmektedir. Akıllı baskı kafası ile de tutarlı bir baskı görüntüsü sağlamak amacı ile püskürtme uçlarını tam otomatik olarak kontrol etmektedir.

Epson Tm-C7500G Renkli Barkod Yazıcı

 Epson TM- C7500G Teknik Özellikleri 
 
 Yeni precisioncore chip teknolojisi ile baskı kafasının ilk 500 km içinde değiştirilmesine ihtiyaç duyulmaz. Renkli etiket yazıcısı olan cihaz; mürekkep püskürtmeli özelliği ve otomatik kesici de dahil olmak üzere çok kullanışlı bir ürün olmaktadır. LCD ekran medya genişliği maksimum112 mm olmaktadır. Baskı genişliği de maksimum 108mm, hız da 300 mm ve sn. olmaktadır.
 
 Bağlantılar da Ethernet de dahil olmak üzere kablo (USB) şeklindedir. Güç kablosu siyah renkte olmaktadır. Genelde Epson TM-C7500G model cihaz içinde yerleştirilen, etiket rulolarının genişlikleri 50 ya da112 milimetre aralığında olmaktadır.
 
 Aynı zamanda baskılar için en dar genişlik de 46 milimetre olmaktadır. 4 adet CMYK kartuşu bulunan C7500G kartuşlarının her biri de 294,3 milim oranında olan yüksek kapasiteli kartuşlar olmaktadır. Genelde kullanım olarak pigment bazlı özel mürekkepleri kullananlar C7500G modelinde yapılan baskılar uzun süre boyunca dayanıklılığını korumaktadır. 
 
 Renkli Borkod Yazıcısı TM- C7500 G
 
 Epson colorworks C7500 cihaz; çok kısa süreli olan renkli etiket baskılarında harika bir çözüm sunmaktadır. Bütün üreticiler; etiket ihtiyaçlarını kurumun içinde son derece güvenilir ve uygun maliyetli bir biçimde üstün hız ve kalite ile üretebilmektedir. C7500 cihaz, kısa süreli bir şekilde özelleştirilmiş olan etiketleri talep üzerine üretip, ön baskı ile bağlantılı olan maliyetleri ortadan kaldırmaya yardımcı olmaktadır. 
 
 C7500G model cihaz, yapışkanlı ya da yapışkan olmayan rulo etiketlere de son derece kaliteli bir şekilde, hızlı ve yüksek çözünürlüklü baskı yapmaktadır. Mürekkep püskürtmeli olan bu cihazın renkli barkod yazıcı sayesinde yüzeyinde mürekkep tutan özel dufold inkjet etiketlerde de kullanılmaktadır.
 
 Teknolojik Özelliklere Sahip Barkod Yazıcısı 
 
 Epson colorworks serisine özel bir şekilde üretilen TU-RC7508 rewinder model ile tam bir entegre çalışılmaktadır. Barkod yazıcının ön kısmına tam oturma sağlayan; EPSON RC7508 rewinder, hem C7500 hem de C7500G modellerine uyumlu olmaktadır.
 
 Kendinden kesikli olan yani die-cut etiketleri rulodan ruloya baskı işlemlerinde çok rahat bir şekilde baskı yapmaktadır. Cihazın içerisinde entegre bir şekilde otomatik özellikte etiket kesicisiler, istenilen ölçülerde; etiket üretmenize olanak sağlamaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber| Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |