Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Müthiş bir huzur hissetmek için: 'Akademi Paris'

Bakımlı olmak, yani kişisel bakıma özen göstermek; cilt, saç ve dişlerin bakımı, uyku düzeni, beslenme düzeni ve zayıflama gibi rutinleri de...

Müthiş bir huzur hissetmek için: 'Akademi Paris'
Bakımlı olmak, yani kişisel bakıma özen göstermek; cilt, saç ve dişlerin bakımı, uyku düzeni, beslenme düzeni ve zayıflama gibi rutinleri de içinde barındırır. Günümüzde kişisel bakım denildiğinde akıllara ilk cilt ve saç bakımı geliyor. Bunun için de profesyonel hizmet için uzman firmalar ön plana çıkmaktadır. 

Akademi Paris” ise 2009 yılından beri Suadiye, Bağdat Caddesi üzerinde kadınlar ve erkekler için faaliyet gösteren üst düzey bir kişisel bakım merkezidir. Profesyonel ekibiyle dönemin sadece en teknolojik cihazlarıyla hizmet veren bu işletme, aynı zamanda 4 (dört) farklı Fransız markasının da Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.  

Mutlu ve huzurlu bir yaşam ile hayatımızı devam ettirebilmek için kişisel bakımımıza her zaman dikkat etmeliyiz.  Bunu için de cilt bakımları, buz lazer epilasyon ve bölgesel incelme ve sıkılaşma / sıkılaşma üzerine uzmanlaşmış olan bu merkez, size yardımcı olmayı amaçlamıştır. 

Suadiye'de faaliyet gösteren “Akademi Paris Estetik” de klasik medikal cilt bakımlarının yanı sıra bir çok kişinin ihtiyacına göre planlanmış özel bakımlar da bulunmaktadır. Bu eşsiz protokoller Academie Scientifique de Beaute markalı aktif bileşen oranı oldukça yüksek olan tek kullanımlık ürünlerle veya Advance Beauty Duolift Sequentiell ve Hydrafacial gibi dünyaca bilinen farklı teknolojileri bünyelerinde barındıran özel cihazlarla yapılmaktadır. 

Müthiş bir huzur hissetmek için: 'Akademi Paris'
Kişisel Bakım Neden Önemlidir? Kişisel bakımın önemi, hem sağlık hem de sosyal açıdan birçok fayda sağlamasıdır. Düzenli vücut bakımı sağlıklı bir yaşam sürdürmek için gereklidir. Ayrıca temizlik ve bakım, insanın sosyal hayatta kendisini daha iyi hissetmesini ve özgüvenini arttırmasını sağlar.

Cilt bakımları gibi istenmeyen tüyler için de en son sistem cihazlarıyla faaliyet gösteren Akademi Paris, bu alanda sadece dünya lideri olan  Alma Lasers’in en yeni ve teknolojik Soprano modelleriyle hizmet vermektedir. Resmi Buz Lazer Merkezi  statüsünde olan ve “Buz Lazer Cadde” olarak geçen epilasyon merkezinde dönemin sadece en gelişmiş Soprano cihazlarıyla hizmet verilmektedir. Buzlazer alanında da 15 seneye yaklaşan tecrübe, profesyonel ekip ve üç adet Soprano Titanium cihazlarıyla kadın ve erkeklere istenmeyen tüyler hakkında kalıcı çözüm sunarak bir çok kişinin güvenini ve beğenisini kazanmıştır. 

Bölgesel incelme işlemi vücudunun tek bölgesinde yağlanma sorunu yaşayan insanların kurtarıcısı olan bir işlem yöntemidir. Yaydığı ses dalgaları ve ısı sebebi ile işlemin uygulandığı bölgede yağların parçalanmasına ve minik parçalara ayrılan yağların sıvı tüketimi ile vücuttan atılmasına sebep olmaktadır. Bölgesel incelme ve zayıflama alanında da iddialı olan bu klinik, bu alanda da uzman kadrosu ve geniş makine parkuru ile öne çıkmaktadır. Tanita, i-Lipo, G5, Body Health, LPG, Sorisa, Advance Beauty Duolift Seqientuell,.. gibi alanında dünyanın önde gelen markaları ile hizmet veren bu profesyonel işletme, kısa sürede gözle görülür sonuçların alınmasını hedefliyor.

'Akademi Paris' kişisel bakım merkezi, teknolojiyi yakından takip ederek hem personeline hem de cihaz ve ekipmanlarına gerekli tüm yatırımları yaparak, yarınlara da güven veren alanında lider merkez olma özelliğini korumak için çalışmalarına devam etmektedir.  

Telefon ve whatsapp: 0216 478 17 80  /  0501 250 44 44
Instagram: akademiparis

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber| Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |