Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Balıkesir'de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon

Balıkesir özel eğitim ve rehabilitasyon , fiziksel, zihinsel veya duygusal engelli çocuklar için özel olarak tasarlanmış ve fiziksel, zihins...

Balıkesir'de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon

Balıkesir özel eğitim ve rehabilitasyon, fiziksel, zihinsel veya duygusal engelli çocuklar için özel olarak tasarlanmış ve fiziksel, zihinsel veya duygusal engelleri olan kişilerin işlevlerini geliştirmelerine, mümkün olduğunca bağımsız yaşamalarına yardımcı olmaya yaramaktadır.

Özel eğitim ve rehabilitasyon el ele giden bir süreçtir. Özel eğitim, çocukların okulda başarılı olmaları için ihtiyaç duydukları araçları ve kaynakları sağlarken, rehabilitasyon da onların bağımsız yaşama becerilerini ve özgüvenlerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Her biri farklı olan çocukların benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış çok sayıda farklı özel eğitim programı vardır. Önemli olan bu programlardan doğru olanı seçmektir.


Balıkesir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri

Balıkesir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, özel gereksinimli çocuklara ve yetişkinlere çeşitli hizmetler sunan benzersiz ve yenilikçi bir eğitim merkezleridir. Merkez, çok çeşitli eğitim ve tedavi programlarının yanı sıra çeşitli destek hizmetleri sunmaktadır. Merkezdeki personel, özel ihtiyaçları olan bireylerle çalışma konusunda son derece yetenekli ve deneyimlidir. Merkez, her bireyin bireysel ihtiyaçlarını karşılayan güvenli, besleyici ve teşvik edici bir ortam sağlamaktadır.

Balıkesir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunmaktadır:

·         İletişim, günlük yaşam becerileri ve sosyal beceriler gibi konularda dersler ve atölye çalışmaları

·         Mesleki eğitim ve işe yerleştirme hizmetleri

·         Danışmanlık ve destek grupları

·         Dinlenme ve boş zaman aktiviteleri

Merkezdeki personel, benzersiz ihtiyaçlarını karşılayan bir plan geliştirmek için her bir bireyle yakın bir şekilde çalışır. Merkezin amacı, her bireyin tam potansiyeline ulaşmasına ve tatmin edici ve bağımsız bir yaşam sürmesine yardımcı olmaktır.


Albatros Balıkesir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Albatros özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak bu tarz özel bir eğitime ihtiyaç duyan öğrencilere sunduğumuz birçok hizmet ile destek olmaya çalışıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin birçok avantajı bulunmakta.

·         Merkezimiz, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik birçok özelleştirilmiş hizmet sunmaktadır.

·         Merkezimiz, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler için kapsamlı bir eğitim programı sunmaktadır.

·         Merkezimiz, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin okuldan yetişkinliğe geçişlerine yardımcı olmaktadır.

·         Merkezimiz, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin ailelerine destek sağlamaktadır.

·         Merkezimiz, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin topluma dahil edilmesini teşvik etmektedir.


Albatros'ta Verilen Hizmetler

Albatros özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak be tarz özel eğitime ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan kişilerde eğitimin ne denli önemli olduğunu biliyor ve profesyonelliğin önemini de anlıyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizin gelişimi adına kaliteli bir eğitim sunuyoruz. Kendini öğrencilerimize çok yönlü bir eğitim vermeye kendini adamış uzman kadromuz ile çok yönlü bir eğitimin hayattaki başarının anahtarı olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda elimizden gelenin fazlasını vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Albatros özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak özel eğitim ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan öğrencilerimizin alabilecekleri çeşitli kurslar sunuyoruz. Ayrıca bu kursları çeşitli ders dışı etkinlikler ile destekleyerek öğrencilerimizin çok yönlü bireyler olmalarının önündeki engelleri birer birer ortadan kaldırıyoruz. Balıkesir’de özel eğitim ve rehabilitasyon hizmeti veren bir kurum olarak öğrencilerimizin çeşitli etkinliklere katılabilmeleri gerektiğine inanıyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz.

Peki ne gibi hizmetler sunuyor? Gelin özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimize sunduğumuz hizmetlere birlikte göz atalım.

·         Balıkesir Ergoterapi Danışmalığı

·         Balıkesir Otizm Spektrum Bozukluğu

·         Balıkesir Disleksi Danışmanlığı

·         Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu

·         İşitme Engellilerin Eğitimi

·         Erken Çocuklukta Özel Eğitim ve Erken Müdahale

·         Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

·         Psikolojik Danışmanlık

·         Parmak Ucunda Yürüme

Sunduğumuz tüm hizmetleri profesyonel çalışan kadromuz ile en nitelikli şekilde sunuyoruz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber| Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |