Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Göz kapakları daha güzel bir görünüme ulaşsın

Gözlerin alt ve üst kısımlarında yer alan göz kapakları, son derece ince bir deri yapısına sahiptir. Zamanın ilerlemesi ve dış etkenlerin de...

Göz kapakları daha güzel bir görünüme ulaşsın

Gözlerin alt ve üst kısımlarında yer alan göz kapakları, son derece ince bir deri yapısına sahiptir. Zamanın ilerlemesi ve dış etkenlerin devreye girmesi ile beraber bölgedeki deride yalnızca sarkma sorunu ortaya çıkmaz. Aynı zamanda deride renk değişikliği, kırışıklık ve torbalanma sorunu da kendini gösterir. Yaşanan bu durumun düzeltilmesi içinse devreye Op. Dr. Yasemin İmamoğlu girer.

İlk başlarda göz kapaklarında bu durumun ortaya çıkmaya başlaması ile beraber insanlar göz kapağı estetiği ile alakalı araştırmalar yapmayı gerekli bulmuyorlar. Lakin zamanın ilerlemesi ile beraber göz kapaklarındaki görünümde farklılaşmalar devam ediyor. Ortaya çıkan bu durumun giderilmesi ise ne yazık ki krem ya da serumlar ile mümkün olmuyor. 

Etkili sonuçların ortaya çıkartılabilmesi adına mutlaka Trabzon göz estetiği ile alakalı deneyime sahip isimler ile iletişime geçilmelidir. Alt ve üst göz kapakları için uygulanmakta olan işlemler ağırlıklı olarak 35 yaş ve üzerindeki insanlar tarafından tercih edilir. Bunun nedeni ise ilgili bölgelerdeki yaşlanma belirtilerinin ağırlıklı olarak bu yaşlardan sonra ortaya çıkmasıdır. Bununla beraber medikal anlamda gerek duyan herkes de Trabzon göz kapağı estetiği ile beraber arzu ettiği güzel görünüme erişmeyi başarır. 

Üst ve Alt Göz Kapağı Estetikleri Nasıl Yapılır?

İnsanların göz kapağı estetiği operasyonlarına ihtiyaç duymasındaki en büyük etkenlerden biri göz kapağı düşüklüğü olmaktadır.  Ortaya çıkan bu durum gözlerin daha yorgun ve kötü görünmesine neden olur. Üst göz kapağına yapılan bu işlem ile beraber bölgede yer alan fazla kas dokusu ve deri dikkatlice çıkartılır. Operasyondan sonra iz görünmemesi adına da atılan kesi göz kapağın katlanma çizgisine yapılır. Kozmetik anlamda başarılı bir görüntünün ortaya çıkartılması adına bu işlem Trabzon kaş kaldırma işlemi ile beraber yapılabilir. Bu sayede yalnızca üst göz kapağındaki düşüklük ortadan kaldırılmaz. Aynı zamanda düşük kaş bölgesinin beraberinde getirmiş olduğu kötü görüntünün de giderilmesi sağlanmış olur. 

Alt göz kapağı estetiği de yine farklı yaşlardan insanların ihtiyaç duydukları işlemler arasında kendine yer bulmaktadır. İnsanların yüzlerinde elmacık kemiklerinin üzerinde yer alan yağ yastıkları vardır. Yaşlanma süreci ile beraber bu yağ yastıkları aşağıya doğru inmeye başlar. Ortaya çıkan bu sonuçla beraber hem alt göz kapağının alt kısmında çökme hem de ağız kenarında yer alan gülme çizgilerinde derinleşme kendini gösterir. Yapılacak olan işlem ile beraber yağ yastıklarının yerine asılması adına gerekli işlem gerçekleştirilir. Bu işlemin ardından alt göz kapağı yeniden değerlendirmeye alınır. 

Kirpiklerin hemen alt kısmından yapılan kesi ile beraber bölgedeki yağ yastıkları göz altındaki çukura yayılır. Bu sırada bölgede fazla deri ve kaslar varsa bunlar çıkartılarak Trabzon göz estetiği işlemi tamamlanmış olur. Operasyonun yapılmasının ardından gözlerin alt kısmında çökük görüntü devam ediyorsa, iyileşme döneminin ardından buraya yağ enjeksiyonu da yapılabilmektedir. 

Gözlerin yer aldığı bölge, oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı da bölgede yapılacak olan her bir işlemin özenle gerçekleştirilmesi gerekir. Başarılı bir şekilde Trabzon göz kapağı estetiği yaptırmak isteyenlerin, göz kapaklarını mutlaka deneyimli isimlere teslim etmesi gerekmektedir. Bu aşamada en iyi sonuçları almak için ilk aşamada https://yaseminimamoglu.com/ üzerinden konunun uzmanı ile iletişime geçilmelidir. Böylece göz kapağı estetiği operasyonu yaptırılmadan önce ilgili bölge detaylı olarak incelenecektir. Yapılacak inceleme ile beraber hangi işlemlerin yapılması gerektiği netleştirilecektir. Herhangi bir olumsuz durumun ortaya çıkmaması adına gerekli olan ön hazırlıklar yapılarak operasyon başlar. İyileşme ile beraber göz kapakları çok daha genç bir görünüme ulaşmış olur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe