Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Kişisel Antrenör Spor Koçu Güvenç Bilgen

Yazan : Sevda KÖYÜSTÜ  Sizi tanıyabilir miyiz? Merhaba, ben Güvenç Bilgen. Vücut geliştirme ve fitness antrenörüyüm. 27 yaşındayım, İstanbul...

Kişisel Antrenör Spor Koçu Güvenç Bilgen


Yazan : Sevda KÖYÜSTÜ 

Sizi tanıyabilir miyiz?

Merhaba, ben Güvenç Bilgen. Vücut geliştirme ve fitness antrenörüyüm. 27 yaşındayım, İstanbul’da yaşıyorum. Spor hayatıma futbolla başladım. 15 yıllık futbol kariyerimi 22 yaşında sonlandırmak zorunda kaldım. Spor, hayatımın hep en önemli parçasıydı spordan asla vazgeçmedim. Futboldan sonra fitness ve vücut geliştirme alanlarına yöneldim

Fitness sektöründe çeşitli kademelerde bulundum. Şu anda freelance olarak Değişim Akademi bünyesi altında fitness personal training hizmeti vermekteyim. Aktif olarak yarışmalara katılıyorum ve sportif kariyerime devam ediyorum. 

Değişim Akademi hangi kitleye hitap etmektedir?

Biz herkese hitap ediyoruz sporcu olmasına gerek yok! Hayalleri için, değişim için istekli olsun tek kriterimiz bu. Aşırı kilosu nedeniyle içine kapanık bir çocuk, başarısız bir performans sporcusu, depresif bir birey… Kim olursa olsun tek kriterimiz hayal etmek ve azmetmek. Bizim amacımız insanları hedeflerine ulaştırmak ve onların yüzündeki mutluluğu görmek.

Peki neden ücretsiz bir hizmet veriyorsunuz?

Spor sağlıklı bir zihnin anahtarı. Spor salonu işlettiğim zamanlarda gözlemlediğim en önemli şey, insanların -özellikle de gençlerin- maddi imkansızlıktan dolayı spor yapamamaları ya da sporda devamlılık sağlayamamalarıydı. Ben bireysel olarak bu konu hakkında ne yapabilirim ve nasıl bir çözüm sunabilirim diye düşünürken sosyal medyanın gücünü keşfettim. Bu noktadan hareketle de Değişim Akademi sayfasını kurdum.

Değişim Akademi aracılığıyla gençlerin kendilerine özel antrenman programını ücretsiz olarak oluşturuyorum. Kişisel ihtiyaçlar ve hedefler doğrultusunda hazırladığım kişiye özgü programlarla gençlerin bilinçli antrenman yapmalarını ve daha kısa sürede başarılı sonuçlar alabilmelerini sağlıyorum. 

Biliyorum ki herkesin vücut yapısı, yaşantısı, genetik mirası, yaşam koşulları ve hedefleri farklıdır. Bu farklılıklar kişileri özel kılar ve antrenman programlarını şekillendirir. Bu farklılıkların bilincinde olarak gençlere destek veriyorum ve antrenman düzenlerini oluşturuyorum. Düzenli antrenman yapmanın fiziksel, sosyal ve psikolojik faydalarını deneyimleyen gençler bana çok teşekkür ediyor. Bu teşekkürler benim için çok değerli. Öğrencilerin maddi imkanlarını az çok bildiğim ve tahmin edebildiğim için de öğrencilere ücretsiz destek olmayı sürdürüyorum.

Kişisel Antrenör Spor Koçu Güvenç Bilgen


Sayfadan nasıl yararlanabiliriz?

Sayfadan yararlanmak çok basit. Değişim Akademi sosyal medya hesaplarını takip ederek ve arkadaşlarınızı da hesaplarımıza yönlendirerek ücretsiz hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. 

Bizimle iletişime geçtikten sonra kişisel antrenman programınızı oluşturabilmemiz için yaş, kilo, boy, spor kariyeri, genel sağlık bilgisi vs. gibi bilgilerinizi rica ediyoruz. Sonra da size ait antrenman programınızı kısa sürede oluşturuyoruz.

Değişim Akademi’de uygulanan sistemin oldukça farklı olduğunu söylediniz. Biraz bundan bahsedebilir misiniz? 

Değişim Akademi henüz çok yeni. Diğer oluşumlardan en büyük farkımız motivasyon koçumuzun olması. Özellikle pandemi dönemiyle toplumun her kesiminde görülen motivasyon eksikliği hepimizin problemi. Motivasyon koçuyla çalışmamızın sebebi, zihnimizdeki bulanıkları yok ederek hedefe odaklanmamızı ve başarıya daha kısa sürede ulaşmamızı sağlamak.

Sistemimizde motivasyon koçumuz önce ücretsiz canlı yayınlarla kitlemize hitap ederek ele alabildiği sorunları çözmeye çalışıyor. Buradaki hizmetten memnun olan arkadaşlarımız daha sık ve düzenli hizmet almak isterlerse motivasyon koçumuzla bir randevu oluşturarak seanslarına başlıyorlar. Bu aşamadaki hizmetimiz ücretlidir ve takip sistemine dayanır. Amacımız bire bir ortamda problemleri daha kısa sürede ve aktif bir şekilde çözmektir. Canlı yayına katılım çok olduğu için bireysel problemleri kısa sürede çözebilmek maalesef mümkün olmuyor. Kitlesel canlı yayınlarda genel pek çok soruna çözüm bulabiliyoruz ancak ben daha verimli çalışma için motivasyon koçuyla birebir çalışmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve size her zaman destek olabilecek bir motivasyon koçuyla çalışmak gerçekten ayrıcalıklı bir durum. Bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen gençleri ve aileleri sayfamıza bekliyoruz. Gelen istekler doğrultusunda ilerleyen süreçte ekibimize diyetisyen ve beslenme uzmanı dahil etmeyi de planlıyoruz.

Son olarak 

Alanında uzman antrenör ve motivasyon koçları olarak amacımız gençleri daha emin adımlarla hayallerine ulaştırmaktır. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Bizi takip etmeyi ve desteklemeyi unutmayın: @degisimakademi_ @guvencbilgen_

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber| Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |