Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

50 kilo veren Diyetisyen Filiz Aytar zayıflamak isteyenlerin markajında!

Lise yıllarında kilo alarak 108 kiloya ulaşan Filiz Aytar, 50 kilo vererek güzel bir görünüme kavuştu. Karşılaştığı diyetisyenle hayatının d...

50 kilo veren Diyetisyen Filiz Aytar zayıflamak isteyenlerin markajında!


Lise yıllarında kilo alarak 108 kiloya ulaşan Filiz Aytar, 50 kilo vererek güzel bir görünüme kavuştu. Karşılaştığı diyetisyenle hayatının değiştiğini söyleyen Aytar, diyetisyen olduktan sonra 50 kilo zayıfladı. Diyetisyen Filiz Aytar, şimdilerde danışanlarının zayıflaması için onlara destek oluyor.

Fazla kilolardan kurtulmak, güzel bir görünüme kavuşmak, kilolu her insanın hayalidir. 108 kiloya ulaştıktan sonra 50 kilo zayıflayan Filiz Aytar, başarı hikayesini anlattı.

50 kilo veren Diyetisyen Filiz Aytar zayıflamak isteyenlerin markajında!


Lise Yıllarında Kilo Almaya Başladı

Lise yıllarında ciddi anlamda kilo almaya başladığını belirten Diyetisyen Filiz Aytar, üniversite yıllarında zayıflamak için farklı yollar denediğini dile getirdi. ‘Mucize’ olarak adlandırılan birçok diyetle zayıflayamayan Aytar, hızlı kilo verdirttiği iddia edilen ilaçlarla da umduğunu bulamadığını söyledi. O yıllarda diyetisyenlerin kapılarını çaldığını söyleyen Aytar, “Verilen tüm diyetlere, profesyonel yardımlara rağmen kilo verme hızım oldukça yavaştı. Sürekli bir heyecan içinde çaba sarf edip sonuçlar alamamak beni üzüyordu. Ümitsizlik ve hayal kırıklıklarına rağmen asla pes etmedim. Ne yazık ki o sürede pes etmememe rağmen çok ilginçtir ki gittiğim bazı diyetisyenler tarafından, zayıflayamadığım için kötü referans olarak adlandırılarak reddedildim. Bu süreçte tam 108 kiloya kadar ulaştım. Yanlış diyetler yüzünden de ciddi sağlık problemleri yaşamaya başladım. Düşük kalorili diyetlerden sonra anlık bayılmalardan kalp ve ritim bozukluğuna, hatta böbrek rahatsızlıklarına kadar çeşitli hastalıklar başgöstermeye başladı.

50 kilo veren Diyetisyen Filiz Aytar zayıflamak isteyenlerin markajında!


Hayatını Diyetisyen Değiştirdi

Filiz Aytar’ın hayatı, işini severek yapan bir diyetisyen ve doktorla tanışarak değişti. Aytar, “İlk defa benden istenen bazı tetkikler sonucunda kilo veremeyişimin altında hormonsal problemler yattığı tespit edildi. Daha sonra ise hem diyet hem de tedavi süreci beraber başladı ve çok kısa bir sürede hızlıca kilo verebildiğimi gördüm” dedi.

50 kilo veren Diyetisyen Filiz Aytar zayıflamak isteyenlerin markajında!


Mühendisliği Bıraktı, Diyetisyen Oldu

Aytar, onu diyetisyen olamaya sürükleyen süreci ise şöyle anlattı:
“Çok radikal bir kararla mühendisliği bırakarak tekrardan üniversite sınavına girip Diyetisyenlik bölümünü kazandım. 4 yıllık üniversiteyi 2 buçuk yılda birincilikle bitirdim. Diyetisyen olduktan sonra bilinçli bir şekilde doğru yöntemlerle kilo vermeye yönelerek 50 kilo verdim.”

50 kilo veren Diyetisyen Filiz Aytar zayıflamak isteyenlerin markajında!


Danışanlarına Moral Oluyor

Şimdilerde diyetisyenlik hizmeti sunarak danışanlarına tecrübelerini anlatan Aytar, hayat hikayesiyle zayıflamak isteyenlere örnek oluyor. Danışanlarının tamamında kendi yaşamından izler bulan Aytar, “Her bir danışanımla duygusal bağ ve empati kurarak onlara destek olmaya çalışıyorum. ‘Sağlıklı yaşam ve kilo verme doğru diyetisyenle başlar’ sloganıyla, danışanlarıma hayat hikayemle moral vererek zayıflamalarını sağlıyorum. Önemli olan bu süreçte zayıflamak isteyenlerin, işini seven bir diyetisyenle karşılaşmasıdır. İşimi severek yapıyorum, her gün ilk günkü heyecanla çalışıyorum” diye konuştu.

50 kilo veren Diyetisyen Filiz Aytar zayıflamak isteyenlerin markajında!


Bilimsel Kanıta Dayalı Beslenmeyi Uyguluyor

Hastalarına hem psikolojik destek hem de tecrübeleriyle yol gösteren Diyetisyen Filiz Aytar, uyguladığı yanlış beslenme programlarından sonra hastalarına bilimsel kanıta dayalı sağlıklı beslenme programları hazırlayarak yardımcı olmaya çalışıyor.

Beslenmede mucize besinlerin ve diyetlerin olmadığını vurgulayan Aytar; bireylere, sağlıklı beslenme için uzman kişilerden destek almaları konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe