Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Bebekler İçin Tulum Ve Salopet

Bebekler yetişkinlere oranla daha hassas bir yapıya sahiptirler. Bu hassasiyet neticesinde bazı problemler yaşanabilmektedir. Deri yüzeyinde...

Bebekler İçin Tulum Ve Salopet

Bebekler yetişkinlere oranla daha hassas bir yapıya sahiptirler. Bu hassasiyet neticesinde bazı problemler yaşanabilmektedir. Deri yüzeyinde kaşıntı, alerjik reaksiyonlar veya daha farklı şeyler olabilmektedir. Dolayısıyla bebeklere özgü kıyafetlerin özenle ve dikkatlice seçilmesi önerilir. Bu hassasiyetin farkındalığını yaşayan kuruluşlar bulunmaktadır. Supermino da bunlar arasında yerini alır. 
 

Bebek Tulumu Nedir?

 
Tulum, bebek kıyafeti kapsamında farklı şekillerde karşımıza çıkmaktadır. Bebeklere özgü elbiseler öncelikle rahat kesim göz önüne alınarak üretilir. Bu doğrultuda uyku tulumları veya gündüz giymek için üretilen giysi tulumlar bulunmaktadır. Kız Bebek tulum kategorisi altında uzun-kısa, fermuarlı ya da düğmeli çeşitler vardır. Bunlar arasında en öne çıkan çeşit ise uyku tulumu sayılmaktadır. 
 

Bebek tulumları tıpkı diğer kıyafetler gibi saf pamuktan elde edilmektedirler. Ürünleri lisanslı olan Supermino, bu bağlamda ürünlerini üretmekte ve müşterilerine güven vermektedir. 
 

Erkek Bebekler İçin Tulum

 
Dünyaya gözünü açan her bebeğin kendine özgü nitelikleri ve özellikleri bulunur. Bunlar kapsamında kadın erkek gibi cinsiyetler devreye girdiğinde farklı özellikler ortaya çıkabilmektedir. Kız ve erkek bedeni, organ türleri göz önüne alındığında, kıyafetler bu yönde tasarlanmaktadır. 

 
Erkek bebek tulum üretimi esnasında yukarıda sayılan durumlar devreye girmektedir. Bazı durumlarda erkekler kızlara nazaran daha hareketli davranabilmektedirler. Dolayısıyla üretilen tulumlar da hareket becerisini kısıtlamayacak türde olmaktadır. Tulumlar sade veya renkli biçimlerde üretilebilmektedir. Bu kıyafetlerin en önemli özelliği bebeğe rahatlık hissi uyandırmasıdır. Tek parça halinde olan tulum, bebeğin kış aylarında sırtının üşümesini de engellemektedir. 
 

Salopet Tulum Nedir?

 
Son dönemlerde farklı elbise türleri ile karşılaşmak mümkündür. Bunlardan biri olan salopet, özellikle hamile kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Tulum olarak da adlandırılan salopet, esasında tulumdan farklı bir elbise türüdür. Benzer özelliklere sahip olmaları bir yana farklılıkları çoğunluktadır. 

 
Tulum tek parça halinde olan askılı veya uzun kollu elbiselere denilmektedir. Salopet ise sırt kısmından gelen askıların göğüste birleşmesinden oluşan pantolonlu tek parça kıyafettir. Salopetler eteklerden de meydana gelebilmektedirler. 
 

Salopet Nasıl Ortaya Çıkmıştır?

 
Salopetin etek hali, askılı etek şeklinde de adlandırılmaktadır. Bu tür isimler tasarımcılar tarafından verilmektedir. Sözü geçen elbise türünde cepli modeller, ayarlanabilir askılar yer alabilmektedir. Ayrıca pantolon yahut etek tarzında üretilebilmektedir. 

 
İlgili kıyafetin esin kaynağı bahçıvan tulumudur. İlk üretilen salopetlerde kot kumaştan meydana gelen denim kumaş bulunmaktaydı. Günümüzde kadife, chino kumaş türlerinden de elde edilebilmektedir. Bebek salopet şeklinde üretilen giysilerde ise bebeklerin cildine uygun kumaş türleri kullanılmaktadır. 

 
Bebekler için ortaya konulan salopet çeşitleri, bahçıvan tulumuna daha çok benzemektedir. Nedeni de hem daha geniş hem de daha rahat kesimden meydana gelmesidir. Supermino üzerinden bebeklere uygun salopet ve tulumlar yer almaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber| Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |