Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Ankara Sünnet Düğünü

Ankara sünnet düğünü organizasyonları sayesinde en değerlinize hayatı boyunca unutamayacağı bir gün yaşatabilirsiniz. Organize edeceğiniz dü...

Ankara Sünnet Düğünü

Ankara sünnet düğünü organizasyonları sayesinde en değerlinize hayatı boyunca unutamayacağı bir gün yaşatabilirsiniz. Organize edeceğiniz düğünün mükemmel olması için süslemelerden ikramlıklara, mekandan müziğe bütün detayları dikkatli bir şekilde inceleyerek seçmek her anne ve babanın isteğidir. Ankara sünnet düğünü salonları için en uygun fiyatları olan mekanları sizler için yazımızın devamında derledik.


Ankara’da yer alan İncek, Mamak ve Çubuk gibi bölgelerde bulunan popüler düğün organizasyon mekanları ve firmalarını inceleyerek hayalinizdeki düğüne ulaşabilirsiniz. Bu süreçte Düğün Yardımcısı sitesinde yer alan özel fiyatlardan ve ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.


Ankara Sünnet Düğünü Mekanlarının Fiyatları

İncek, Mamak ve Çubuk gibi ilçelerin yanında Gölbaşı, Etimesgut, Çayyolu gibi farklı ilçelerde de bulunan popüler Ankara sünnet düğünü mekanları arasından bir seçim yapabilirsiniz. Mekanların fiyatları hafta içi ve hafta sonu olarak ikiye ayrılıyor. Salonların fiyatlarına genel olarak bir bakalım.

Gölbaşı ve Çankaya ilçesinde fiyatlar, kişi başı hafta içi 25 TL, hafta sonu ise 30 TL’den başlarken Yenimahalle, Sincan, Etimesgut, Mamak, Keçiören ilçelerinde kişi başı hafta içi 30 TL, hafta sonu ise yaklaşık 20 TL. Altındağ ilçesinde ise fiyatların, kişi başı hafta içi 45 TL, hafta sonu ise 50 TL’den başladığı dikkat çekiyor.


Kapalı Sünnet Düğünü Mekanları

Ankara ilinde bulunan kapalı sünnet düğünü mekanları aracılığıyla hem yaz hem de kış aylarında istediğiniz gibi bir düğün organize edebilirsiniz. Oteller ve diğer mekanlar, müşterilerine hem kapalı hem de açık alanları ile hizmet sunuyor, bu sayede mevsim şartlarına ve davetli sayısına göre farklı alanları tercih edebilirsiniz.

Ferhunde Hanım Konağı ve Elmalı Bahçe gibi mekanlar, kapalı davet alanına sahip. Ferhunde Hanım Konağı 250 kişilik, Elmalı Bahçe ise 1500 kişilik kapalı davet alanı seçeneği sunuyor. DüğünYardımcısı.com, Ankara ilinde bulunan sünnet düğünü mekanlarını sitesinde bulundurmakta. Site aracılığıyla siz de hayalinizdeki gibi bir davet alanı seçebilir, mekanların sundukları hizmetler ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir ve çocuğunuz için unutulmaz sünnet düğünü organize edebilirsiniz.


Açık Hava Düğün Mekanları

Ankara sünnet düğünü mekanları arasında açık hava salonları genellikle bahar ve yaz aylarında tercih ediliyor. En değerliniz için düzenlediğiniz bu organizasyonda açık hava düğün mekanlarının sunduğu oyun parkı ve eğlence alanı gibi farklı etkinlik çeşitlerinden de yararlanabilirsiniz. Açık hava düğün mekanları için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilir; siteye özel indirimlere, kampanyalara ve mekanlar hakkında detaylı bilgilere birkaç tıklama ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


Kır Bahçesi Sünnet Düğünü Mekanları

Ankara ilinde bulunan kır bahçesi sünnet düğünü mekanları aracılığıyla bahar ve yaz aylarında muhteşem bir organizasyon düzenleyebilirsiniz. Çocuklar için parkların ve oyun alanlarının bulunduğu mekanlar sayesinde hem çocukların hem de yetişkinlerin doyasıya eğlendiği bir kutlama yapmanız mümkün!

Ankara ilinde kır bahçesine sahip sünnet düğünü salonları, başlangıç paketi ve her şey dahil paket olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. Başlangıç paketinde düğün pastası, servis elemanı, masa ve sandalye süslemesi gibi hizmetler sunulurken her şey dahil paketlerde ise organizasyon sorumlusu, catering hizmeti, fotoğraf ve video çekimi gibi farklı hizmetler bulunmakta. Kır bahçesi düğün mekanlarının fiyatları ise yemekli ve kokteyl olarak ikiye ayrılıyor. Mekanlarda kişi başı fiyatlar hafta içi 20 TL, hafta sonu ise ortalama olarak 30 TL.


Havuz Başı Sünnet Düğünü Salonları

Havuz başı konseptli kutlamalar her bölgede olduğu gibi Ankara’da da oldukça popüler. Mamak, İncek ve Çubuk gibi ilçelerde bulunan havuz başı sünnet düğünü salonlarını, yaz ve bahar aylarında sıklıkla tercih edebilirsiniz. Mekanların fiyatları kişi başı 50 TL’den başlarken, bazı mekanlarda bu fiyatlar 80 TL’ye kadar çıkabiliyor.

DüğünYardımcısı.com evliliğe dair tüm adımlarda olduğu gibi sünnet düğününe dair bütün ihtiyaçlarınızda da yanınızda. Organizasyonlarınız için en büyük yardımcınız olan sitede, sünnet düğünü için organizasyon firmalarından, mekanlara tüm detaylara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


Sünnet Düğünü Menü Seçenekleri

Sünnet düğününde menü seçimi, en az mekan tercihleri kadar önemli oluyor. Davetlilerinizi en iyi şekilde ağırlamak için sünnet düğünü organizasyonlarınızda tercih edilecek olan menü seçenekleri titizlikle seçilmelidir.

Ankara sünnet düğünü menülerinde genellikle bir ana yemek, bir yardımcı yemek ve bir ara sıcak seçildiği göze çarpıyor. Ana yemek olarak, kırmızı et ya da tavuklu menüler tercih edilirken yardımcı yemeklerde pilav masamızdaki yerimizi alır. Sünnet yemeği menülerinde ara sıcak olarak genellikle sigara böreği gibi hafif tatlar tercih edilebilir. Mekanların fiyatları, organizasyonların yemekli ve kokteyl olup olmamasına göre değişiklik gösteriyor.

Mekanların sundukları farklı seçeneklerin fiyatlarına DüğünYardımcısı.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ankara sünnet düğünü salonlarının ortalama olarak menü fiyatları; yemekli 60 TL, kokteyl 25 TL ve pasta-meşrubat 10 TL’dir.


Sünnet Düğünü Yemekli Menü Seçenekleri

Sünnet düğünü planlama sürecinin en keyifli adımı, leziz mi leziz yiyecek ve içecek seçimi. Ankara sünnet düğünü salonlarının sunduğu menü seçenekleri arasında kafanız karıştıysa ve karar veremiyorsanız Düğün Yardımcısı sitesi aracılığıyla catering şirketleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede kendiniz için en doğru menüyü seçebilirsiniz.

Ankara ilinde düzenlediğiniz yemekli sünnet düğünü organizasyonlarında anlaşabileceğiniz catering şirketleri sayesinde aklınızdaki menüyü oluşturabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Sünnet düğünü organizasyonlarında tercih edilebilecek yemekli menü seçenekleri arasında başlangıç, ana yemek ve pasta gibi menüler mevcut. Bu menülerde başlangıçlarda peynirli tart, paçanga böreği gibi hafif tatlara salatalar eşlik ediyor. Ana menülerde, kırmızı et veya tavuklu yemekler sıklıkla karşımıza çıkıyor. Bu lezzetler, bulgur pilavı gibi yardımcı yemekler ile servis edilirken, tatlı tercihi ise genellikle pasta olmaktadır. Standart menülerin yanında açık büfe ve set menü seçenekleri sunan Ankara sünnet düğünü salonları ve hizmetlerine Düğün Yardımcısı.com’dan ulaşabilirsiniz.


Sünnet Düğünü Kokteyl Menü Seçenekleri

Sünnet düğünü kokteyl menü seçenekleri özellikle havuzlu mekanlarda ve kır düğünlerinde sıkça tercih edilir. Kokteyl menü seçenekleri ise standart kokteyl ve kokteyl prolonge gibi iki şekilde farklılaşıyor. Bu menüler daha çok davetli listesinin kalabalık olduğu düğünler için uygundur.

Bu menüler; cips, kuruyemiş, peynir, kanepe, gibi kolay ve hızlı tüketilebilen atıştırmalıkları içerir. Kalabalık organizasyonlarda daha sık tercih edilen bu menü seçenekleri oldukça zengindir.

Ankara Sünnet Düğünü

Ankara Sünnet Düğünü Organizasyonu Firmaları

Ankara sünnet düğünü organizasyonu firmaları aracılığıyla ihtiyacınız olan her şeyi kolayca halledebilir, DüğünYardımcısı.com’da yer alan organizasyon firmaları arasından bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı bulabilirsiniz.

Organizasyon firmaları; İncek, Mamak ve Çubuk gibi farklı ilçelerdeki sünnet düğünlerinde sizlere eşlik eder. Firmaların fiyatları ise sundukları hizmetlere göre değişiklik gösteriyor. 1.000 TL ile 7.000 TL arasında değişen fiyatlara sahip olan Ankara sünnet düğünü organizasyon firmaları; süsleme, kıyafet, catering, servis ve müzik gibi tüm hizmetleri sizlere sunuyor.


Tarzz Organizasyon

Tarzz Organizasyon, İncek ilçesindeki organizasyonlara hizmet verirken, Mamak ve Çubuk gibi farklı ilçelerde düzenlenen sünnet düğünü organizasyonlarında da hizmet veriyor. Firmanın, Ankara sünnet düğünü organizasyonları için talep ettiği başlangıç paketi 1.500 TL’den, her şey dahil paket başlangıç fiyatları ise 2.500 TL’den başlıyor.

DüğünYardımcısı.com sitesini ziyaret ederek Çubuk ve Mamak gibi farklı ilçelerde düzenleyeceğiniz sünnet düğünü organizasyonu için uygun olan firmaları ve hizmet paketlerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca Gölbaşı ve İncek gibi farklı yerlerde hizmet veren çok sayıda organizasyon firması arasından kolaylıkla bir seçim yapabilirsiniz.


Queen Wedding Organizasyon

Queen Wedding Organizasyon, Ankara sünnet düğünü etkinliklerinde sıkça tercih edilen bir firmadır. Markanın paket başlangıç ücretleri 1.500 TL, her şey dahil paket fiyatları ise 2.500 TL’den başlıyor. Organizasyon firmasının sunduğu hizmetler ise araç kiralama, DJ temini, fotoğraf ve video çekim hizmetleri olarak karşımıza çıkıyor.

Düğünyardımcısı.com sunduğu çok sayıda seçenek ve bilgiyle, organizasyon sahiplerinin merak ettiği tüm sorulara yanıt veriyor ve bu sayede sünnet planlama sürecinde anne ve babaların en büyük yardımcısı olmayı başarıyor. Mekanlar ve organizasyon firmaları hakkında ayrıntılı bilgi alabilmek için sitede yer alan teklif formunu ücretsiz bir şekilde doldurabilir veya danışmanlık servisinden ücretsiz bir şekilde bilgi alabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe