Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Her an sağlıklı beslenmek ister misiniz?

Yemeğinizi sipariş etmek için güvenilir ve temiz bir mutfak mı arıyorsunuz? Tatlıya dayanamıyor ama tatlısız da duramıyor musunuz? Sağlı...

Her an sağlıklı beslenmek ister misiniz?

Yemeğinizi sipariş etmek için güvenilir ve temiz bir mutfak mı arıyorsunuz?

Tatlıya dayanamıyor ama tatlısız da duramıyor musunuz?

Sağlıklı yemeğinizi tüm hafta için önceden planlamak ve kalan zamanı keyifle, ailenizle mi geçirmeyi düşünüyorsunuz?

Tamam! Şahane!

Size harika bir haberimiz var!

Cevabınız HOMEATS.

 

Homeats, Organik ve Ev yapımı gıda çeşitleriyle tanınan devasa, online bir platformdur ve amacı sağlıklı yaşamı desteklemek, kişilere sağlıklı yiyeceklerin de enfes olabileceğini, rahatlıkla bir kaç tık ile sipariş edilebileceğini göstermektir.

·         Homeats, glütensiz yemek tarzına geçenleri destekler

·         Diyabet hastalarının tatlı arzusunu anlar ve onlara diyabetik tatlılar sunar

·         Çocukları için en iyi en organik yemeği bulmaya çalışan ebeveynleri destekler onlarca, yüzlerce alternatif sunar.

·         Sporcuyu destekler, sporuna uygun besinleri üreten şeflerle çalışır, özel diyet yapanları destekler!

·         Gıda alerjisi olanları destekler ve hassas gıda seçenekleri ile onlara seçenekler sunar

·         Yemek yapmaya vakti olmayanların en hızlı seçenek olduğu için fast food sipariş etmesini ama sağlıklı gıda arayışı içerisinde olduğunu öngörür ve hızlı sağlıklı aperatifler, menüler, taze sıkma meyve suları ile sağlık dolu paketler sunar!


Özetle Homeats, sağlıklı yaşamı destekler. Doktorlardan aldığı destek, özel hazırlanmış menü ürünleri, her diyet tipine özel hazırlanmış kalorileri yazan ürünlerle Homeats sizin için en doğru yer!

Homeats’in Sağlıklı Yaşama Katkısı

Sağlıklı beslenme, yeterli ve dengeli beslenmedir. Bu kararı bir defa aldığınızda, tüm hücreleriniz de sizin için savaşmaya başlar. Özellikle immune sistemimizi kuvvetli tutmamız gereken bu dönemde, Homeats ile sabah, öğle, akşam günün hangi saatinde isterseniz organik, diyet, ev yapımı ürünlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Vücudumuzun tüm besin maddelerine ihtiyacı vardır. Tek taraflı yani sadece protein veya karbonhidrat ile yemek yemek yanlıştır. Homeats, sistem üzerinde alanında uzman doktorlardan da aldığı destek ile kullanıcılarını mutlu etmek, sağlıklı yaşama attıkları adımda desteklemek için var gücü ile çalışıyor! Üstelik Homeats üzerinden Doktorlar ile online görüşme yapmak ve kişiye özel diyet listesi hazırlamak da mümkün!

Hemen siteyi inceleyin, aplikasyonları indirin ve Homeats ailesine katılın, kendiniz için bir güzellik yapın.

Sağlıklı hayata başlayın!

Uygulamaları aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz;

Play Store

Apple Store

Homeats’in Çalışmak İsteyen Ev Hanımlarına Katkısı;

Homeats ile evden yemek yapıp satmak isteyen ev hanımlarına tam destek! Belirli kurs ve kurallar çerçevesinde evden yemek yapıp para kazanmak isteyen hanımlar için profil açılıyor, ücretsiz hijyen eğitimleri veriliyor ve koşullar uygun bulunursa yine ücretsiz bir şekilde bir ay deneme ile profillerinde yemek satışlarına başlanıyor. Üstelik devam etmek isteyen hanımların aylık ödeyeceği miktar neredeyse sadece bir yemek satışlarına  bedel bir miktar olarak belirlenmiş. Eğer denemek isterseniz aşağıdaki linklerden Aşçı uygulamasını indirerek kayıt olabilirsiniz, Homeats ekibi en kısa sürede size ulaşacak ve gerekli adımları atacaktır.

Play Store

Apple Store

Homeats’in Yardıma Muhtaç Kişilere Katkısı;

Homeats, uygulama üzerinden iş birliği yaptığı onlarca vakıf sayesinde, yardıma muhtaç kişilere yemek sipariş etme, bağış yapma olanağı da sunuyor üstelik çok uygun fiyatlar ile vakıflarla özel hazırlanmış bu paketler kullanıcıların bütçeleri çerçevesinde rahatlıkla bağış yapabilmesine olanak sağladığından herkes tarafından oldukça sevildi!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber| Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |