Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Meme estetiği: 2021 fiyatları açıklandı

Meme Estetiği fiyatları : Estetik uygulamalarda fiyatlar bazen çok hızlı değişi gösterebilmektedir. Bunun başlıca sebebi döviz kaynaklı ola...

Meme estetiği: 2021 fiyatları açıklandı

Meme Estetiği fiyatları: Estetik uygulamalarda fiyatlar bazen çok hızlı değişi gösterebilmektedir. Bunun başlıca sebebi döviz kaynaklı olamsıdır. Bu yüzden estetik fiyatları sürekli Google’da aranmaktadır ama aramalara rağmen meme estetiği fiyatlarına ulaşılamamaktadır. Real estetik olarak bizlerde sürekli değişen estetik fiyatlarını kolaylaştırmak için dövize sabitledik. Böylelikle estetik fiyatlarını kafamıza göre kişiye göre değil belirli bir prosedüre uygun hale getirmiş bulunmaktayız. Meme estetiği 2021 fiyatları açıklamamızı da döviz kurları üzerinden yayınlamayı daha doğru bulduk.

Meme estetiği çok geniş kapsamlı bir konudur. Meme estetiğinde uygulamalar ve talepler oldukça çok farklılık gösterebilir. Özellikle meme büyütme estetiğinde kullanılacak silikonların türü ve silikonların büyüklüğü kaynaklı istekler oldukça kafa karıştırırıcı olabilmektedir.

Yine aynı şekilde meme küçültme estetiği kapsamıda oldukça çoktur. en basit örneği sadece meme küçültme çok basit bir operasyonken, meme küçültme yapılırken aynı anda silikonlara ile desteklenerek meme dikleştirme operasyonuna dönebilir. Yada meme küçültmenin yanı sıra meme ucu yer değişimede yapılabilmektedir.

Yukarıdaki 👆örneklere bağlı sebeblere bağlı olarak meme estetiği fiyatları da değişim göstermesi normaldir. Bu yüzden de hiç bir web sitesinde meme estetiği fiyatlarına rastlayamazsınız. Real estetik olarak bizler meme estetiği ortalama fiyatlarını sizler için derledik. Böylelikle hiç bir estetik merkezini aramanıza gerek kalmadan en azından ortalama fiyatlara ulaşabilmenize olanak sağlamak istedik. Net fiyatlar ise estetiği yaptırmaya kesin karar verildikten sonra yapılacak olan işleme göre ortaya çıkacaktır.

Yapılacak meme estetiğine göre güncel fiyatların ortalaması

Meme estetiği kapsamlı bir estetik uygulama türüdür. Yapılacak meme estetiğine göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Bizler ise güncel meme estetiği fiyatlarını şu şekilde belirmiş bulunmaktayız:

Meme büyütme estetiği (damla protezi ile) fiyatı: 2250 euro – 3000 euro

Meme büyütme estetiği (yuvarlak protez ile) fiyatı: 2250 euro – 3000 euro

Meme küçültme estetiği fiyatı:  2000 euro – 3000 euro

Meme dikleştirme estetiği fiyatı:  2000 euro – 2500 euro

Meme dikleştirme estetiği protez eşliğinde: 2750 euro – 3500 euro

Jinekomasti estetiği (vaser ile ) fiyatı: 1500 euro – 2000 euro

Jinekomasti estetiği fiyatı: 1500 euro – 1750 euro

Yukarıda 👆 görüldüğü gibi Türkiye’de meme estetiği fiyatları artık bir web sitesinde yazılı hale gemiştir. Bundan sonra sürekli meme estetiği fiyatları araştırmanıza gerek kalmamıştır. Real estetik olarak fiyatlarımız İstanbul meme estetiği fiyatlarının ortalamsıdır. Bizlerin fiyatından çok daha yüksek fiyatlara bu estetik operasyonları yapan estetik doktoru ve hastaneleri mevcuttur.

İdeal fiyatlarımız ile herkes için estetik, herkes için umut ve herkes için mutuluk ilkemizle ulaşılabilir estetik fiyatlarını sadece biz sunmaktayız.

Meme estetiği hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için ilgili konudaki yazılarımıza göz atabilirsiniz. Tüm meme estetiği operasyonları hakkında detaylı yazılarımız mevcuttur. Meme büyütme estetiği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. Jinekomasti estetiği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. Meme küçültme estetiği hakkında bilgi edinmek için tıklayınız.

Meme estetiği Avrupa fiyatları ne kadar?

Meme estetiği Türkiye 🇹🇷 fiyatlarının ortalaması yukarıda detaylıca anlatmış bulunmaktayız. Avrupa’da estetik fiyatları ülkemize göre çok pahalıdır. Bu yüzden ülkemize estetik olmak için tüm Avrupa ülkelerinden oldukça çok talep vardır. Avrupa ülkelerinde ki estetik fiyatları ülkemizde uygulanan fiyatların tam 3 katı kadardır. Evet yanlış okumadınız hatta 3 katından bile pahalı olan ülkelerde mevcuttur.

Üstelik hastane 🏥 kalitesi ve doktorların tecrübeside ülkemizin çok altındadır. Zaten bu yüzden tecrübeli estetik doktorlarımız ve kaliteli hastanelerimiz ile artık sadece Avrupa değil dünyanın yaklaşık 70’den fazla ülkesinden insanlar sağlık hizmeti almak için Türkiye’ye gelmektedir. Sağlık turizmi konusunda dünyanın ilk 3 ülkesinden birisi Türkiye’dir.

Meme estetiği fiyatlarında dikkat edilmesi gerekenler

Meme estetiğinde fiyat araştırmasında dikkat edilmesi gereken bir çok konu vardır. Ucuz meme estetiği yaptıran kadınlarında çoğunda bazı ortak problemler ortaya çıkmaktadır. Bunların ortak problemlerinin olması ucuz meme estetiği kaynaklıdır. Çünkü meme estetiği hasta uyurken yapılan bir estetik operasyondur. Kullanılan silikon implantları ameliyat sırasında ve sonrasında asla göremeyecektir. Ameliyat öncesi gösterilen ve planlanan silikonlar belkide hiç kullanılmamış olabilir.

Yukarıda yazdıklarımız ne anlama geliyor?
  • Daha önce kullanılmış silikon kullanılmış olabilir 🤔 (fiyatların uygun olmasını sağlar):
Peki daha önce kullanılan bir silikona doktorlar nasıl ulaşıyor veya nasıl bir başka hastada kullanıyor olabilir gibi sorularınız olabilir. Bunun açıklamasıda şu şekildedir. Meme dokusu az olan ciddi küçük göğüslere sahip olan kadınlara direkt olarak ilk ameliyatta büyük cc deki silikonlar kullanılmaz vücut dokusunu alıştırmak amaçlı küçük silikonlar konulur ve belirli bir süre sonra onlar çıkartılır ve yerine daha büyükeleri kullanılır. Burda boşa çıkan silikonları kullanmak kesinlikle etik bir davranış olmamasına rağmen ucuza yapabilmek adına bu tarz durumlarla karşılaşmak mümkündür.
  • Enfeksiyon:
Meme estetiği sonrası enfeksiyon varsa veya 6 ay 🌜  sonra bile enfeksiyon oluştu ise yada göğüslerde hassasiyet var ise buda ucuz estetik yapabilmek için daha önce kullanılmış bir silikon takıldığının göstergesi olabilir. Uzun süreli geçmeyen hassasiyet ve ağrı gibi şikayetleriniz var ise en kısa sürede doktorunuza başvurunuz.
  • Silikonların patlaması veya deforme olması:
Meme estetiğinde kullanılan silikonlar gerçekten çok sağlam yapıları olan hatta hiç maruz kalmayacakları basınçlara bile tabi tutulan cerrahi ürünlerdir. Ama sonuçta tüm silikonlar tek kullanımlıktır. Başkasında kullanılmış veye kullanılmak için açılmış olan silikon implantlar steril edilme ve muhafaza edilme sürelerinde zarar görebilir ve sonra kullanıldığında patlama veya deformasyona uğrayarak kadınlara zarar verebilmektedir.
  • İyileşmeyen meme estetiği yaraları:
Meme estetiği sırf ucuz olsun diye ameliyathane standartları alt seviyede hastanelerde yapılabilmektedir. Buda cerrahi girişimin yapıldığı odanın temizliği, havalandırma sitemleri, ekipmanların steril edilme şartları, ameliyathane personelinin yetersiz bilgi ve tecrübede oluşu gibi sebeblere bağlı olarak iyileşmenin çok geç olduğu yaraların enfeksiyon kapması gibi durumlara sebebiyet verebilmektedir.

Yukarıdaki yazdığımız konulara lütfen dikkat ediniz ve kesinlikle sadece ucuz diye meme estetiğine karar vermeyiniz. En az 2-3 yerle görüşüp detayları ve fiyatları kıyaslayınız. Zaten doğru olanı sizde tespit edebileceksiniz. Desteğe ihtiyacınız olduğunda real estetik hep yanınızda.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe