Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

En az 1 beden incelmek istiyorum diyenlere

Diyetsiz, sporsuz kilo vermek ya da kilo kontrolü yapmak mümkün değil.  Son derece basit bir mantıkla, aldığınız kalori, harcadığınız kal...


Diyetsiz, sporsuz kilo vermek ya da kilo kontrolü yapmak mümkün değil. 

Son derece basit bir mantıkla, aldığınız kalori, harcadığınız kaloriden fazlaysa, kilo alıyorsunuz.

Yazarken ya da anlatırken o kadar basit ifade edilmesine karşın, uygulaması bir o kadar da zor bir süreç. Fakat teknolojinin gelişmesiyle birlikte yapacağınız diyet ve spora son derece etkili katkı sağlayacak bazı estetik medikal uygulamalar bulunuyor. Bunlardan birisi de karboksi terapi!

Karboksi terapi, bölgesel yağlanma sorununa da son derece etkili uygulamalar olarak karşımıza çıkıyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur yaza girerken incelmek ve form kazanmak isteyenlere karboksi terapiden ve uygulama şeklinden bahsetti:

"Zayıflama ve bölgesel yağlardan kurtulma tedavileri, kliniklerimizde diyetisyen kontrolünde yapılır. Kişiye özel, sorun ne ise temeline odaklanarak planlanır. Genellikle kliniklerimizde karboksiterapiyi tek başına uyguluyoruz. Ayrıca bölgesel incelme terapilerimiz, nemesis+prix,radyofrekans, Lpg, Geminis, Awt gibi bölgesel incelme cihazlarıyla programlama yapılır. Haftada 1 ve ya 2 seans şeklinde düzenleme yapılır. Ne kadar seans gelmeniz gerektiği muayene sonrası belirlenir, çoğunlukla ortalama 8 ile 12 seans öneriyoruz. Seanslarınız 20 dk. ile 30 dk. arasında değişiyor.1 ve ya 3 bedene kadar zayıflama garantisi veriyoruz

Karboksi Terapi Nedir?

Karboksiterapi, karbondioksit (CO2) gazının deri altına enjekte edilmesiyle gerçekleşen bir tedavi yöntemidir. İlk olarak Fransa'da kullanılmaya başlayan bu yöntem, hem estetikte hem de tıpta birçok uygulama alanına sahiptir.

Estetik kullanımı çok fazla olan karboksi terapi, vücudun elastikiyetini kaybetmesiyle ortaya çıkan sarkmalar, selülit tedavisi, cilt çatlakları, bölgesel yağlanma, yaraların iyileşmesi, kırışıklık problemleri gibi sorunlarda, ayrıca liposuction işlemi öncesi ve sonrası son derece verimli ve etkili sonuçlar alabildiğimiz bir uygulamadır.

Karboksi Terapinin Avantajları

Karboksiterapi tedavisi, kısa süren ağrısız ve acısız bir işlemdir. Kozmetik uygulamalara nazaran daha başarılı sonuçlar verir. Ağrısız bir işlem olduğu için, uygulama esnasında lokal veya genel anestezi yöntemlerine ihtiyaç yoktur. İşlem sonrası istirahat etmeyi gerektirecek bir durum oluşmaz. Antiaging tedavilerinde etkili rol üstlenir.

Herhangi bir yan etkisi yok

"Karboksiterapi tedavisi, bilinçli bir şekilde uygulanmışsa, her hangi bir yan etki doğurmaz" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur ayrıca şunları söyledi: "İşlem sonrası, vücutta ödem oluşması son derece normaldir ve bu ödemler kısa süre içerisinde kendiliğinden kaybolur. İşlem sonrası nadir de olsa birkaç yerde, nokta şeklinde morarmalar görülebilir. Morarmalar birkaç günde kaybolur.

Karboksiterapi tedavisinde seanslar, problemin yoğunluğuna göre değişiklik gösterir. Karboksiterapi, kilo ve selülit problemlerinin giderilmesi amacıyla uygulanacaksa, hastanın tedaviyi, beslenme ve egzersiz programlarıyla desteklemesi önerilir".

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe