Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Tek seansta 4 litre yağ alımı mümkün

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte estetik görünümdeki kaygılar ön plana çıkarken, bu dönemde Liposuction operasyonu en çok rağbet gören ...

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte estetik görünümdeki kaygılar ön plana çıkarken, bu dönemde Liposuction operasyonu en çok rağbet gören estetik operasyonların başında geliyor. 

Estecenter Plastik Cerrahi Merkezi Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Veli Arslan, lazer liposuction yöntemi ile tek seansta ortalama 4 litreye kadar yağ alımının yapılabildiğini vurguluyor.

Yağ aldırma işlemi cinsiyet fark etmeksizin en çok göbek, kalça ve basen bölgelerinde tercih ediliyor. Ayrıca meme, kol ve gıdı bölgeleri ile fazla yağlanmadan dolayı oluşan sarkmalar lazer liposuction ile düzeltilebiliyor. Yaz aylarında herhangi bir estetik müdahale yaptırmak, oluşabilecek yara izlerinden dolayı çekincelere neden olabiliyor. Günümüzde kullanılan lazer teknolojisi sayesinde ameliyat kesiksiz operasyon geçirmek mümkün.

İnaçtı yağlar için en etkili yöntem

Liposuction işleminde, hastanın talebine bağlı olarak bölgesel ya da vücut genelinde şekillendirmeler yapılabiliyor. Estecenter Plastik Cerrahi Merkezi Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Veli Arslan, liposuction işleminin kilo verme amacıyla uygulanan bir operasyon olmadığının altını çiziyor. Arslan, “Liposuction işlemini, deri altında birikmiş inatçı yağlara yönelik gerçekleştiriyoruz. Bu işlem sayesinde hastalarımız yaklaşık 1 saat içerisinde arzu ettikleri görünüme kavuşmuş oluyorlar.” diyor.

Yağ aldırma operasyonu kişinin isteğine bağlı olarak, vücutta neredeyse her bölgeye uygulanabiliyor. Vaser cihazı ile gönderilen enerji sayesinde yerleşmiş olan yağlar hareket ettiriliyor. İşlem yapılacak bölgelere 1-2 milimetrelik kesiler açılarak, ince kanüller yardımı ile oynatılan bu yağlar vücuttan çıkartılmış oluyor. Lazer liposuction yöntemi tek seansta ortalama 4 litreye kadar yağ alımının yapılabilmesini sağlıyor. İşlem sırasında açılan kesiler milimetrik ve herhangi bir ameliyat yarası bırakmadığı için iz kalmıyor. Bu nedenle yaz aylarında rahatlıkla liposuction işlemi yaptırılabiliyor.

Sadece bölgesel zayıflama değil

Liposuction uygulamasında yalnızca bölgesel zayıflama değil, aynı zamanda vücut şekillendirme işlemi de yapılıyor. Uygulama sırasında yağ alınan bölgeye sıkılaştırma ve germe işlemi uygulanıyor. Özellikle yaz aylarında birçok kadının muzdarip olduğu selülit problemi lazer liposuction uygulaması sayesinde çözümlenebiliyor. Bu yöntem sayesinde birçok kadın yaza fit ve pürüzsüz bacaklar ile giriyor.

Liposuction uygulaması ile son yıllarda popüler olan karın kaslarına kısa sürede kavuşulabiliyor. Saatler süren egzersizler yapmadan ya da diyet programları uygulamadan, liposuction işlemi esnasında alınan yağların kas olarak karın bölgesine yerleştirilmesi ile kaslı görünüm elde edilebiliyor.

Yağlarınızdan kalıcı olarak kurtulmak mümkün

Estecenter Plastik Cerrahi Merkezi Uzmanı Op. Dr. Veli Arslan, liposuction işleminin bir kilo verme yolu değil, yağ aldırma yöntemi olduğunun altını çiziyor. Arslan “Liposuction uygulaması, gerekli egzersizleri ve diyetleri yapmasına rağmen fazla kilolarından kurtulamamış kişiler için idealdir.” diyor. Liposuction uygulamasından sonra yağ hücrelerinin oluşumunu engellemek için protein ağırlıklı beslenme düzeni ve egzersiz rutininin, vücut yapısının korunmasındaki önemini de vurgulamaktan kaçınmıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber| Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |