Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Son haberler

latest

Bedeninizden önce bilinçaltınızı zayıflatın

Aşırı kilolarınızdan kurtulmak için bildiğiniz zayıflama yöntemleri işe yaramadıysa bir de hipnozu deneyin. Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, diy...

Aşırı kilolarınızdan kurtulmak için bildiğiniz zayıflama yöntemleri işe yaramadıysa bir de hipnozu deneyin. Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, diyet programlarına uyamayan ve egzersiz yapamayanlara hipnozla zayıflamayı öneriyor.

Bütün insan davranışlarının nedenleri gibi aşırı yemenin sebeplerinin de bilinçaltında kayıtlı olduğunu belirten Hipnoz ve Bilinçaltı Değişim Uzmanı Mehmet Başkak, bilinçaltındaki aşırı yemenin, hareketsizliğin sebeplerini ortadan kaldırmadan kişilerin zayıflamasının, akıntıya karşı kürek çekmek gibi zorlu ve kişiyi güçsüz düşüren bir süreç olduğunu belirtiyor.

Diyet programlarına uyamayanlara ve egzersiz yapamayanlara hipnozla zayıflamayı öneren Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, gelişmiş ülkelerde yaygın olarak kullanılan hipnozla zayıflama yönteminde mideye değil beyne hükmedilerek aç kalmadan, acı çekmeden sağlıklı bir zayıflama sürecinin tamamlandığını söylüyor.

BİLİNÇALTINDAKİ SEBEPLER ORDTADAN KALDIRILMALI
Bilinçaltı düzeyde hipnozla zayıflama programının Türkiye’deki uygulayıcılarından Hipnoz Uzmanı Başkak, kişiye göre 6-8 seans süren bu yöntem hakkında şu bilgileri veriyor:

“Yaygın yöntemlerle zayıflamak isteyenler, genellikle onlarca diyet listesini uygulayamadan eskitmiş insanlardan oluşuyor. Gittiği diyetisyen, işe yarayacak harika bir diyet programı vermiştir ama kişi bunu ancak kısa bir süre uygulayabilmiştir. Diyet listesi güçlü olsa da uygulayıcının iradesi kısa bir süre içinde güçsüz düşmüştür ve diyeti terk etmiştir. Diyet listeleri başarısız oldukça da kişiler daha fazla umutsuzluğa, iç çatışmaya ve mutsuzluğa sürüklenerek verdikleri kilolardan daha fazlasını almaya devam ediyor.

Yeteri kadar egzersiz yapamazlar, yürümek koşmak büyük bir eziyet gibi gelir. Günümüzde kişi bir kez kilo almaya başlamışsa, bilinçaltı düzeyde bir destek almıyorsa kilo vermek nerdeyse bir işkenceye dönüşmüş demektir.

Bütün insan davranışlarının sebepleri gibi, aşırı yemenin sebepleri de bilinçaltında kayıtlıdır ve bilinçaltı düzeyde aşırı yemenin, hareketsizliğin sebepleri ortadan kaldırılmadıkça kişilerin zayıflaması, akıntıya kürek çekmek gibi zorlu ve kişiyi güçsüz düşüren bir süreçtir. Hipnoz ise tam burada ideal bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü hipnoz bilinçaltındaki aşırı yemenin sebeplerini bulmada ve kalıcı olarak yok etmede bütün dünyada yıllardır kullanılan etkili bir yöntemdir.

ÖFKE, KISKANÇLIK, RUHSAL VE BEDENSEL TATMİNSİZLİK…
Diyet yapmak, rejim yapmak gibi kelimeler bir iç çatışmanın da başlangıcı gibidir aslında ve kişi daha ‘diyet yapmalıyım’ dediği andan itibaren bilinçaltında bir savaş başlar. Aşırı yemek, fazla atıştırmak, sürekli boğazımızdan bir şeyler geçirme arzusu, damağımızda bir yiyeceğin tadını hissetmek… Bütün bu sürekli yeme eylemlerinin fiziksel sebeplerden çok bilinçaltı sebepleri var: Öfke, aşrı kıskançlık, ruhsal ve bedensel tatminsizlik, özdeğer ve özgüven yoksunluğu, suçluluk, kızgınlık, aşırı kıskançlık, ilişkisel ve seksüel sıkıntılar, kişinin güç yetiremediği bastırdığı durumlar, yalnızlık duygusu gibi bilinçaltı düzeydeki olumsuz duygular, kişilerin aşırı yeme dürtülerinin derin sebeplerini oluşturuyor.

6-8 SEANS YETERLİ
Hipnozla yapılan zayıflama çalışmalarının esası, aşırı yemenin sebebi olan bilinçaltındaki olumsuz duyguları temizlemek ve zayıflamayı kolay bir sürece oturtmaktır. Hipnoz, bilinçaltındaki bu olumsuz duyguları temizler ve kişi kendiliğinden aşırı yeme ihtiyacından kurtulur. Yine hipnoterapi teknikleriyle dengeli beslenme alışkanlığı bilinçaltı düzeyde kalıcı olarak yerleşme imkanı bulur.

Bu program, kişinin kolaylıkla ve kalcı olarak zayıflamasıyla sonuçlanır. Bilinçaltı düzeyde hipnozla zayıflamanın bu süreci, kişilere göre artıp eksilmekle birlikte genellikle en az 6-8 seanstır.”

Aşırı kilo ve obezitenin oluşmasında modern yaşamın gerekleriyle birlikte genetik yatkınlık, metobolik sebepler, ilaç kullanımı, sosyal ya da psikolojik birçok sebep bulunduğunu vurgulayan Başkak, “Nedeni ne olursa olsun daha sağlıklı olmak ve daha güzel görünmek ve elbette ideal bedene sahip olmak her insanın en doğal hakkı” diyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Sosyal Sorumluluk Projesi
Net Gazete Haber | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Bumerang - Yazarkafe